do 1000,-

Naše tipy na užitečné vánoční dárky pro muže do 1 000 Kč
Věc, se kterou nešlápnete vedle jsou originální peněženky či card holder z pravé kůže. Jediněčný design ho bude těšit pokaždé, co takový dárek uvidí. 

To samé platí o hodinkách. Má rád jednoduchý design? Nebo mu víc padne do oka složitější kombinace? U nás najdete každý typ hodinek, na který si vzpomenete. Vyberte mu ty pravé, které dokonale podtrhnou jeho osobnost.

Pro muže, kteří si zaslouží to nejlepší a nic míň, jsme vybrali pár tipů, které jim zaručeně vykouzlí úsměv na tváři.

Při výběru dárků jsme mysleli především na kvalitu a praktičnost. A tak jsou vhodné pro bratra, partnera, tatínka, dědečka, kolegu i pro šéfa. Protože tyhle věci se v žádném případě nebudou zbytečně povalovat ve skříni, ale naopak je vaši blízcí budou využívat s radostí a s láskou.

Vybírat můžete podle jedinečného designu podtrhující mužův vytříbený vkus, nebo podle jeho zálib a profese.

Muži ocení funkčnost a praktičnost. Proto hledejte dárky v luxusním spodním prádle, blazeru, botách, košilích, bundách, mikinách nebo teplákových soupravách.
A když sám nejlíp ví, co chce, poptejte se našich holek na mailu [email protected] po dárkové poukázce v hodnotě 1 000 Kč.

Není to cukroví, stromek ani sníh, ale svetr s vánočním motivem, co zaručeně zažehne vánoční atmosféru. Příjemný materiál a moderní provedení ho doslova obalí blahem.

Nechejte babičky v klidu koukat na jejich oblíbenou telenovelu... svetry pro muže jsme totiž nechali uplést my!

Připraveni na výběr dokonalých dárků pro muže?

Jestliže se bojíte, že se netrefíte do vkusu toho druhého, nemusíte se bát!
Pokud obdarovaným nebude něco sedět, můžete zboží vyměnit klidně až po Vánocích.

 

Podívejte se níže a objevte všechny dárky.

Celá nabídka
Nelze najít produkty odpovídající výběru.